|
sinan kesgin
{K:130} 4/30/2005
|
fotografin gercek adi (bir an)di burcin, ölümle yasanmisliklat bir yazi denemesinin adiydi aslinda, beni o bulundugum ortam cok etkilemedi aslinda. belkide ölümle cok fazla yasanmis anim oldugu icin...begenmene sevindim cok tessekkür ederim...(herkez cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez :))).
|
|
|
April .
{K:4832} 4/30/2005
|
bi on dakikadir bakiyorum sanirim fotografa.. hayatin "an"larindan birisi aslinda yansitilan.. korkmak degil ama hatirlatmak diyebilirim hissettirdigine bu fotografin.. cok basarili, ben de cekemezdim sanirim böyle bir kareyi o yüzden iki kez kutluyorum sizi..
|
|
|
sinan kesgin
{K:130} 4/28/2005
|
her nefes ölümü tadacak yavuz... görüslerin cok tesekkürler.
|
|
|
Yavuz Durust
{K:569} 4/28/2005
|
tüyler ürpertici bir foto... cok basarili hersey yerli yerinde ama bi o kadar da korkutan bir kare. sari ve yesil renkli sabun ve süngerler cok iyi oturmus. kosedeki aski, asili ceket herseyin bi taraftan devam ettigi ordaki insanlar icin siradan bir gunden siradan bir sahne oldugunu hissettiriyor. ne desem az. tebrik ederim. ama sanirim ben bu fotografi cekemezdim.
|
|