Photograph By Radovan Magdalenic
Radovan M.
Photograph By Michael Fox
Michael F.
Photograph By Jan Symank
Jan S.
Photograph By Phillip  Minnis
Phillip  M.
Photograph By Salvador María Lozada
Salvador María L.
Photograph By The Pilgrim
The P.
Photograph By Darryl  Barclay
Darryl  B.
Photograph By Kessia & Morgan UVA
Kessia & Morgan U.
 
imageopolis Home Sign Up Now! | Log In | Help  

Your photo sharing community!

Your Photo Art Is Not Just A Fleeting Moment In Social Media
imageopolis is dedicated to the art and craft of photography!

Upload
your photos.  Award recipients are chosen daily.


Editors Choice Award  Staff Choice Award  Featured Photo Award   Featured Critique Award  Featured Donor Award  Best in Project Award  Featured Photographer Award  Photojournalism Award

Imageopolis Photo Gallery Store
Click above to buy imageopolis
art for your home or office
.
 
  Find a Photographer. Enter name here.
    
Share On
Follow Us on facebook 

 


Send this photo as a postcard
alone # 1
 
Send this image as a postcard
  
Image Title:  alone # 1
  0
Favorites: 0 
 By: Arzu Tiraki  
  Copyright ©2004

Register or log in to view this image at its full size, to comment and to rate it.


This photo has won the following Awards




 Projects & Categories

 Browse Images
  Recent Pictures
  Todays Pictures
  Yesterdays Pictures
  Summary Mode
  All imageopolis Pictures
 
 Award Winners
  Staff Choice
  Editors Choice
  Featured Donors
  Featured Photographers
  Featured Photos
  Featured Critiques
   
 Image Options
  Unrated Images
  Critique Only Images
  Critiquer's Corner
  Images With No Critiques
  Random Images
  Panoramic Images
  Images By Country
  Images By Camera
  Images By Lens
  Images By Film/Media
   
 Categories
   
 Projects
   
 Find Member
Name
User ID
 
 Image ID
ID#
 
   
 Search By Title
 
   

Photographer  Arzu Tiraki {Karma:1784}
Project #21 Alone Camera Model Nikon FM10 / FE10
Categories Landscape
Film Format
Portfolio sea
Lens Nikon  10.5mm f/2.8G ED AF DX Fisheye
Uploaded 9/3/2004 Film / Memory Type Kodak  Kodacolor Gold GB
    ISO / Film Speed 200
Views 790 Shutter
Favorites Aperture f/
Critiques 24 Rating
5.67
/ 3 Ratings
Location City -  istanbul
State -  BOSTANCI
Country - Turkey   Turkey
About peace is being alone in the middle of the sea...
Random Pictures By:
Arzu
Tiraki


istanbul Classics # 2

having rest # 1

-Together-

-Gulls-

AKIN

be strong

sunset at saroz # 4

istanbul classics # 1

Closer

sunset at saroz # 3

There are 24 Comments in 1 Pages
  1
Arzu Tiraki   {K:1784} 9/17/2004
ben bitane sana bi tane de serhan bey e gönderdim, su sinirli olan serhan bey'e idi (sana yazarmiyim öyle comment zaten)...hani yapilan yorumlardan hosnut degilmis ya!

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/17/2004
simdi ben olayi aciklamak istiyorum. zira olay gereginden fazla büyüdü.

serhan nasirli (silentpain) ile fotograflar.org'ta tanistik. ben de (bacali) idim. orada atismalar falan fistik. sonra ben siteden cikmak istedim. adamin teki nokia6600 ile bir fotograf cekmis, kuslari falan. bunu da yayinlamis. insanlar da yorum falan yapinca, benim cinler tepeme cikti ve ayrildim siteden. admin'e de mail attim, sil fotograflarimi diye. sonra usefilm'e geldim, burada yükledim. bir zaman sonra serhan fotograflardan beni tanidi (selam bacali) diye geldi gene. ve arasira ben onun fotograflarina yorum yaptim, o da benimkilere yapti. hicbir zaman benim acimdan bir sorun olmadi serhan'in varligi. serhan'i da az cok tanidigim icin söyleyebilirim: benim varligim da onun icin bir sorun olmadi.

benim görüsüme göre fotograflar cok kutsal seyler. ne laf olsun diye fotograf cekerim ne de laf olsun diye konusurum. ama geyigin de iletisim de bir arac oldugunu unutmamak gerektigine de inaniyorum. günlerden bir gün serhan, benim fotograflarimdan tekine cok alindigim bir yorum yapti. ben cok alindim ve yeni bir sayfa acarim diye sildim hepsini. kizdim ama anlikti her sey. bitti gitti. serhan'i suclamadim hicbir zaman. baskasi yapsa saldirirdim ama serhan'la iliskimizin seklini bildigimden farkli yorumladim.

siteden ayrilmayi düsünmedim hicbir zaman cünkü burada dostlarim var. onlarin calismalarini takip ediyorum. aksam eve geldigimde onlarla konusuyorum. oturup kahve iciyoruz, muhabbet ediyoruz. simdi bu insanlari durduk yere neden sileyim? neyse bunlari söyledim zaten.

olay budur. ama hakkaten bu kadardir. dahasi yok. serhan'da bile daha fazlasinin oldugunu düsünmüyorum. alinmis, haklidir; ama ortada problem yok.

bilmem anlatabildim mi?

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/17/2004
iki mesaj da bana mi?

  0


Arzu Tiraki   {K:1784} 9/17/2004
madem yorum yapmayi sevmiyosun, yapilan yorumlarin sana bisiy kazandirmayacagini düsünüyorsun, insanlarin sadece tanismak yada tanitmak icin fotograf yüklediğini düsünüyosun ozaman neden bu siteye üye oldun ve fotograf yüklüyosun, yada neden yorum yaziyosun ve yazilan yorumlara cevap yaziyosun...bence insan karsindakinden birseyler kazanmak istiyorsa herkes ona bisiyler katar, sadece istemek yeterli ama sen cok önyargilisin bence. ve dogrusu bu siteye üye olmakdaki amaclarini merak ediyorum!

  0


Arzu Tiraki   {K:1784} 9/17/2004
bana biri olani biteni aciklayabilir mi :? Sen Serhan yüzünden mi fotograflarini sildin, fotograflari kimse comment yazmasin die mi sildin? Serhan sana ne dedi ki?

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/17/2004
sana laf yetistiricem diye Burak Tanriover abimizi, Murat Tanriover yaptim.

kusura bakma Burak bey, bu Serhan böyle iste; adamda akil birakmiyor. insanin cinlerini hareketlendirme gibi bir meziyeti var.

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/17/2004
bak bunu bir kez söylicem bi daha da söylemicem: ben senden nefret etmiyorum; tam aksine sevdigim elemanlardan birisin. fotograflar.org2ta hos bir tanismamiz olmamasina ragmen, senden nefret falan ettigim yok. ben kimseden nefret etmem,kin falan da beslemem. fotograflari sildim, senin söyledigin tek bir kelime canimi yakti ve sildim. ama burada kurdugum dostluklar var. murat harmanlikli diye bir adam var, onu tanidigima cok sansliyim. beril yarkin diye bir dost var, inan öte bir sahsiyet kendisi. murat&drica diye bi eküri var, cok tatli insanlar. murat tanriover abimiz var. baki var, emrahim coolum var. burada kazandigim insanlar var. senin tek kelimene sinirlenip de onlarla olan bagimi kopartmam kendime yapacagim en büyük haksizlik olurdu herhalde. sen buna 'zayiflik' diyorsan, öyle diyebilirsin; ben zayifim. (sildim mi bir kalemde) dedigim sey sen degildin ama haklisin yanlis kullanmisim. ben bunu fotograflar icin söyleidm. bir kalemde sildim hepsini diye. sana söylecek sözüm olsa, bunu söyleyecek cesaretimin de olacagini biliyorsundur. arzunun fotografini cok kötü bulmadim daha zaten yorum da yapmadim. sadece kendimi tanittim. geyik oldu azicik ama napalim. arzunun kismeti. fotografa saldirirdim eger cok kötü olduguna inansaydim. kimleri telef ettigimi biliyorsun. istesem gene yaparim. ama önceki fotografta icimden geldigi icin eksiklik olarak gördüklerimi söylemistim. icimden gelirse gene yaparim. (trendy iyilikler) sözü gayet yerinde bir tespit. bunlarin bize bir sey kazandirmayacagi konusunda ben de hem fikirim. zaten trendy iyilikleri yapan biri olarak da görmüyorum kendimi. sadece geyik yapip, gülümseyerek fotograf bakiyoruz.ama nokia6600 ile birisi fotograf cekip yüklese, gözlerimden ates fiskirtarak gene saldiririm. bunlarin arasindaki nüansi anlamani beklerdim. saldiri da bir yere kadar. haketmeyene nicin saldirayim. yoksa gün yetmez. buradaki her kötüye laf sokacak olsak yandik. tekrar söylüyorum: silentpain olarak senden nefret etmiyorum tam aksine seviyorum seni. senin sahsinla alakali bir olay yok. bir kelimene alindim ve fotograflari sildim. hepsi bu. sana laf sokmadim, isi geyige vurdum. sana kizmadim da aslinda. belki hosuma gitmedi hepsi bu kadar. gene fotograf yüklüyorum gene yorum yapiyorum. bir kelimeyle cevremdeki insanlarla iliskimi mi keseyim? neyse serhan, ortada bir sey yok. problem de yok. zaten seninle birgün oturup konusmamiz lazim. daha saglikli bir iletisim kurmamiz mümkün. eger sen de istersen tabi.

  0


S n   {K:-499} 9/16/2004
bacali sen tasi kendi kendine attin.ikimizde biliyoruz neyin iyi olup olmadigini.neyin iyi hissettirip hissetirmedigini.ya da biseyler katip kazandirmayacagini.bunlarin hepsi bos konusmalar.yorum yap ki yorum kazanasin ya da iyi biri ol sevil vs bilmiyorum.gercekten bos isler,bos goruntuler.trendy iyilikler,konusma bicimleri yorum vs sanada bana da onada bisey kazandirmaz.iyi ve kotu bi etkisi olmali biseyler kazandirmali.
ben fazla konusmam yorumda yapmam gereksiz insanlara.tanismak,tanitmak vs icin.fotograf ceken bi dolu insan var,iyi hos ne guzel.fakat bu illa onlarla samimi olmaliyim ortak noktamiz bu,kendimi boyle gelistirebilirim gibi bi dusuncem yok.az oz iyidir,her nekadar insanin kendisini gelistirmek icin bir baskasina ihtiyaci olmasada..boyle safsata gereksiz zaman kayiplari,konusmalari isitmekten ve alismaktan cok,insana bisey kazandiracak seyleri soylemek her zaman daha iyidir.en azindan yanlislarini soylemek bisey kazandirir.ki senin yaptigin boyut biraz daha farkli olsada ayni sey sana yapildiginda kacip gitmek.ki arada fark var,millette soyledigin ve anladigin sana uzanan ellerin kirilmasi.degiskendir o ellerin niyeti iyilik veya kotuluk,,fakat senin elleri gorus bicimin kotuluk oldugu icin kacman normal.belki de senin zayifligin.istedim ki silme fotograflarini. bi anlamda bu acidan uzgunum.
diger acidan da kendi adima uzgunum.cunku sana tam olarak biseyler hissetirememisim nefret ya da ofke.hic bisey hissetmemekten iyidir ofke sende biliyosun.An'imiza gore degisir.beni kiran sey ise hala konusup yorum yapman.sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde bir insanin yapmasi gereken boyle bos bos konusmak degildir zalak zalak fotolara guzel demek hic degil.ya kalmani agresif vs foto yuklemeni ya da tamamen gitmek sana yakisirdi.bu acidan kendimde buluyorum hatayi tam olarak yansitamamisim.gri yoktur benim icin,bi sey ya siyah ya da beyazdir.belki de bu yazi da bos,uzun,karmasa,amacina ulasamamis bisey ve belki de gereksiz oldu.en azindan yazma ihtiyaci hissettim.bacali sende biliyorsun http://www.usefilm.com/image/522421.html

  0


Arzu Tiraki   {K:1784} 9/14/2004
valla bizde ilgi istiyoruz, okadar resim yukledik, kacina commnet yazdiniz! :)
(saka yapiyorum darilma sakin)

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/14/2004
nasil yok?! var iste. darilirim ben. yok öyle yagma. ilgi isterim ben. cok alinganimdir. mrat'a sorucam bunun hesabini. allahin harmanliklisi görür gününü.

  0


Arzu Tiraki   {K:1784} 9/14/2004
aaa darilmaca yok! ;)

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/14/2004
waaaaay (sen umura bakma) ha, anlasildi anlasildi. körler sagirlar, birbirini agirlar. siz tam sanatci olmussunuz kardesim. karsilikli iltifatlar, gerilmis agizlar kisilmis gözkapaklari, disler görünmeden atilan kahkahalar.
igrencsiniz.
ııghhghhhh
bööööghggghgh

  0


Arzu Tiraki   {K:1784} 9/11/2004
tesekkür ederim...

  0


Murat Harmanlikli Murat Harmanlikli   {K:7846} 9/11/2004
merhaba Arzu,
sen Umura bakma kadraj madraj falan :), bence gayet guzel bir fotograf olmus. Ayrica commentler icin de tesekkurler..

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/10/2004
nereden uyduruyorsun güzel olduklarini?! hicbiri güzel degildir. gudubet seylerdir hepsi. uydurma hemen (güzellerdir kesin) diyerekten. akabinde bade süzerekten inci bilem dizerekten.

  0


Arzu Tiraki   {K:1784} 9/10/2004
bir kacini yüklersen sevinirim ben çok merak ediyorum....eminim cok güzellerdir ;)

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/9/2004
walla acikcasi ben de görmek istiyorum onlari ama... iste ben böyle bir adamim sevdim mi tam severim, sildim mi bir kalemde.
haytttt!!1 hööyyyytttt!

umur'a uzanan eller kirilsin diyerekten cesitli tiklamalar esliginde sildim hepsini. birisi tepemin tasini attirdi, ben de onun tepesine tas attim.

bir ara uzun uzun anlatirim.

  0


Arzu Tiraki   {K:1784} 9/9/2004
bu arada bütün fotograflarini nie sildin, ben fotograflarini görmek istiyorum...

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/9/2004
bak degerimi bilin iste. hem güldürüyorum hem düsündürüyorum. kendinden emin insanin hali baska oluyor (sizlerden bahsediyorum) fotokritik diye bir site var. defalarca kovuldum siteden. (küstahsin sen) diyip kovuyorlar. insanin kendini bilmesi, cevresine anlayisla bakmasi, türkceye hakim olup, abuk sabuk avukatliklar yapmamasi, hele hele kraldan fazla kralzi olup benim tepemin tasini attirmamasi harika bir sey.

fotograflarini elimden geldigince takip edicem. bay bilmis olarak yorumlarimi ve tavsiyelerimi de yapicam.

kendine iyi bak. umarim bir yerlerde karsilasir da sohbet etme sansi yakalariz.

  0


Arzu Tiraki   {K:1784} 9/8/2004
yorumlarin icin cok tessekur ederim, beni hemguldurudun, hemde düsündürdün... aslinda bende ufuk cizgisinin resmi tam ortasindan bölmesini sevmem ve bunada dikkat ederim ama dedigin gibi duello sırasında insan pek ayarlayamıyor kadrajını :)

bende tanistıgıma cok memnun oldum!

  0


Deleted Member Deleted Member   {K:7533} 9/8/2004
olay söyle oluyor:
...
arzu sahile soldan yaklasir, asli ise sagdan. sinsi bakislarla birbirlerini süzerler. sonra asli'ini eli cantasina dogru hafifce uzanir. arzu da bunu farkederek cantasina elini atar. ikisi de bir anda cikartiverirler makinelerini. ayarlarlar ve catcutcatcut (denklansör sesi oluyor kendileri) arka arkaya kareler cekilir. asli usulca gözünü vizörden uzaklastirir. bunu hissetmiscesine asli da cekmistir makinayı gözünden. duello yapan iki silahsör gibi cantalarina koyarlar silahlarini. birbirlerine nefret dolu bakislari da saldiktan sonra uzaklasirlar
...

yani bilmesem konusmam. yalansa 'yalan' diyin lütfen.

deniz kismi benim fikrimce kadrajda fazla yer kaplamis. keske incecik bir cizgi kadar kalsalardi. sadece kayigin denizde oldugunu görseydik. böylece gökyüzünü daha fazla vurgulamis olurduk. benim fikirlerim tabi bunlar. böyle olmali demiyorum, 'ben olsam...' diye basliyorum sadece. tam tersi de mümkün. gökyüzü azicik kalabilirdi (vs vs vs) denizi vurgulardik deli gibi. ama fifti fifti olunca insan fotografin icine giremiyorum. fotograf cekmiyor beni icine. ya kus olup havalanmak istiyorum ya balik olup dalmak derinlere.

sadece fikirlerimi söyledim.
illa benim dedigim gibi olacak diye bir kaide yok ama kaside var. bos zamanlarimda kaside yazarim da o acidan böyle bir laf ettim. komik olsun diye degil yani. kasidelerimin birinde balik ve kustan bahsetmistim de, o geldi aklima.

ellerine saglik.

tanistigima da memnun oldum. hem sana söylüyorum asli, arzu sen anla. hem sana söylüyorum arzu, asli sen anla.

  0


deniz senyesil   {K:4052} 9/4/2004
Selam Arzu,
Ne guzel bir fotograf. Siyah Beyaz olunca bana eski gunlerimi animsattin:)Tesekkurler,
Deniz.

  0


Jose Ignacio (Nacho) Garcia Barcia Jose Ignacio (Nacho) Garcia Barcia   {K:96391} 9/3/2004
awesome composition. magnificent.7

  0


Asli Karabulut Asli Karabulut   {K:2304} 9/3/2004
ehehu aynisindan bende de war ama b&w daa güsel olmus bu foto..bu da bnmki...

  0



  1

 

|  FAQ  |  Terms of Service  |  Donate  |  Site Map  |  Contact Us  |  Advertise  |

Copyright ©2013 Absolute Internet, Inc - All Rights Reserved

Elapsed Time:: 0.484375